Besplatna dostava za kupovinu preko 4.000 RSD
Otkrijte prirodne proizvode direktno iz srca Srbije.
Postani deo naše zajednice i osvoji popuste

Med sa Malinom

  • Za trenutke istinskog uživanja – Bez kompromisa po pitanju zdravlja.
  • Zdravstvena podrška na dohvat ruke – Zdravlje nikad nije bilo ovako ukusno.
  • Savršeno za male sladokusce – Bez potrebe za nagovaranjem, deca ga obožavaju.
  • Popravlja raspoloženje – Garantovano.

700,00 RSD

Standardna dostava u roku od 1 do 2 radnih dana

Besplatna poštarina ne važi za MED osim ako ima kozmetike u vrednosti od 4000 din

Zamisli kako se sočna, osvežavajuća malina stapa sa slatkoćom čistog meda, donoseći ti trenutak uživanja i osveženja u svakom zalogaju. Naš med sa malinom pruža ne samo zadovoljstvo, već i osećaj brige o zdravlju, dok te istovremeno vraća prirodnim, tradicionalnim vrednostima.

Otkrij spoj koji će probuditi tvoju radoznalost i postati omiljeni deo doručka ili zdrave poslastice.

Zdravstvene prednosti meda sa malinom

Kada izabereš naš med sa malinom, ne biraš samo ukusan zalogaj, već i prirodan način da brineš o svom zdravlju. Ovaj prirodni eliksir daje ti snagu i hrani telo svim potrebnim vitaminima i mineralima, baš onako kako priroda nalaže.

Prirodna podrška imunitetu

Naš med sa malinom nije samo ukusan, već ti pomaže da budeš zdrav! Med može da se bori protiv bakterija, a maline imaju puno vitamina C koji štiti telo. Zajedno njih dvoje pomažu tvom telu da se odbrani od prehlada i infekcija. Uživaj u slatkom ukusu dok čuvaš svoje zdravlje!

Antiupalna i regenerativna svojstva

Med sa malinom donosi i korisna antiupalna i regenerativna svojstva. Med umiruje upale u organizmu, dok vitamini i antioksidansi iz maline pomažu da se tvoje telo brže oporavi, bilo nakon vežbanja ili prehlade. A uz to, uživaš u ukusnoj poslastici koja je zdrava za tebe i tvoju porodicu!

Idealna zamena za industrijske slatkiše

Ako tražiš poslasticu koja ne samo da je ukusna, već te čini da se osećaš dobro i zdravo, ovo je pravi izbor za tebe. Umesto slatkiša punih veštačkih sastojaka, odaberi prirodan spoj meda i suve maline koji pruža bogat sladak ukus i istovremeno donosi osećaj zadovoljstva. Uživajući u svakom zalogaju, znaćeš da brineš o svom telu na najbolji način, bez griže savesti. Oseti energiju i vitalnost koje ti ovaj prirodni spoj daje, dok istovremeno uživaš u nečemu što te raduje. Birajući naš med sa malinom, biraš sreću, zdravlje i uživanje u jednom, ali bukvalno.

Prirodno sladak i ukusan

Med sa malinom je ne samo prirodno sladak i ukusan, već i prava emotivna poslastica. Uživanje u ovom spoju budi osećaj topline i zadovoljstva, jer znate da unosite nešto čisto i zdravo u svoje telo. Svaki zalogaj podseća na jednostavne radosti prirode, donoseći osećaj sreće i osveženja. Bez brige o veštačkim dodacima, možete se opustiti i uživati u slatkišu koja vas vraća u trenutke kada je hrana bila jednostavna, autentična i puna ljubavi.

Bez veštačkih dodataka i konzervansa

Naš med sa malinom je potpuno prirodan, bez ikakvih veštačkih dodataka i konzervansa. Ovaj proizvod je čist kao priroda koja ga je stvorila, što znači da u svakom zalogaju uživate bez brige o skrivenim hemikalijama ili nepotrebnim aditivima. Osećaj olakšanja dolazi sa saznanjem da birate baš ono najbolje za svoje telo, hraneći ga onako kako je priroda zamislila – jednostavno i zdravo. Taj ukus prirodne slasti pruža istinsku radost, bez kompromisa po pitanju zdravlja.

Zdrava poslastica za svakodnevnu upotrebu

Med sa malinom je savršena poslastica koju jednostavno morate uvrstiti u svoju svakodnevnu rutinu. Zašto? Zato što pruža prirodnu slatkoću koja je blaga i prijatna, bez one prenaglašene slatkoće koja „udara u zube“. To su prave osobine čistog meda i voća, koji zajedno stvaraju savršen balans ukusa. Uz to, med i malina donose brojne zdravstvene benefite – jačaju imunitet, poboljšavaju probavu i pružaju prirodan izvor energije. Svaki dan može ti početi ili završiti sa zdravom, ukusnom poslasticom koja hrani vaše telo i donosi osećaj zadovoljstva.

Uvrsti ga u svoju svakodnevicu i uživaj u blagodatima koje čini za tvoje zdravlje i raspoloženje!

 

Neto 250 grama.

Sastav

Dostava

Ništa nam ne znači više od vašeg poverenja i zadovoljstva. Nastavićemo da rastemo kako bismo zadovoljili potrebe svih naših kupaca, pružajući uslugu iznad svih očekivanja u Srbiji i regionu. Vreme isporuke zavisi od lokacije. Ovo su naše procene:

Lokacija *Procenjeno Vreme za Dostavu
Srbija, BiH, Crna Gora 1-2 radna dana

* Ovo ne uključuje naše 1-2-dnevno vreme za obradu. Ovaj grafikon predstavlja samo procenu vremena isporuke.

Recenzije

There are no reviews yet

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Med sa Malinom“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.