Besplatna dostava za kupovinu preko 4.000 RSD
Otkrijte prirodne proizvode direktno iz srca Srbije.
Postani deo naše zajednice i osvoji popuste

Politika Privatnosti

Ova Pravila o privatnosti opisuju kako se vaši lični podaci prikupljaju, koriste i dele kada posećujete ili kupujete na sajtu glinakozmetika.rs („Veb lokacija“).

LIČNE INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO

Kada posetite Veb lokaciju, automatski prikupljamo određene informacije o vašem uređaju, uključujući podatke o vašem veb pretraživaču, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim kolačićima koji su instalirani na vašem uređaju. Dok pregledavate Veb lokaciju, prikupljamo informacije o pojedinačnim veb stranicama ili proizvodima koje pregledate, koje veb stranice ili pojmovi za pretragu vas dovode na Veb lokaciju, kao i informacije o načinu na koji komunicirate sa Veb lokacijom. Ove automatski prikupljene informacije nazivamo „Informacije o uređaju“.

Informacije o uređaju prikupljamo koristeći sledeće tehnologije:

Kolačići su datoteke podataka koje se postavljaju na vaš uređaj ili računar i često sadrže anonimni jedinstveni identifikator. Za više informacija o kolačićima i kako da onemogućite kolačiće, posetite http://www.allaboutcookies.org. – Datoteke dnevnika prate radnje koje se događaju na Veb lokaciji i prikupljaju podatke uključujući vašu IP adresu, vrstu pregledača, dobavljača Internet usluge, stranice upućivanja/izlaska i pečate datuma/vremena. – Veb svetioni, „tagovi“ i „pikseli“ su elektronske datoteke koje se koriste za beleženje informacija o tome kako pregledavate Veb lokaciju.

Pored toga, kada izvršite kupovinu ili pokušate da izvršite kupovinu putem Veb lokacije, prikupljamo određene informacije, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za dostavu, podatke o plaćanju (uključujući brojeve kreditne kartice), e-adresu i telefonski broj. Na ove informacije se referišemo kao „Informacije o porudžbini“.

Kada u ovoj politici privatnosti govorimo o „ličnim podacima“, mislimo i na informacije o uređaju i na informacije o porudžbini.

KAKO KORISTIMO VAŠE LIČNE INFORMACIJE?

Koristimo informacije o porudžbini da bismo ispunili porudžbine postavljene preko Veb lokacije (uključujući obradu podataka o plaćanju, organizovanje slanja i pružanje računa i/ili potvrde porudžbine). Osim toga, koristimo ove informacije da:

  • Komuniciramo s vama;
  • Pregledamo porudžbine za potencijalni rizik ili prevaru; i
  • Pružimo vam informacije ili reklame vezane za naše proizvode ili usluge, u skladu s vašim postavkama.

Informacije o uređaju koristimo da otkrijemo potencijalni rizik i prevare, i generalno za poboljšanje i optimizaciju naše Veb lokacije.

DELJENJE LIČNIH INFORMACIJA

Vaše lične podatke delimo sa trećim stranama kako bi nam pomogli u upotrebi vaših ličnih podataka, kao što je opisano. Na primer, koristimo WooCommerce za podršku našoj online prodavnici. Takođe koristimo Google Analytics za analizu poseta našem sajtu. Uvek možete odabrati da ne delite svoje podatke s ovim servisima.

VAŠA PRAVA

Ako ste rezident EU, imate određena prava u vezi s vašim ličnim podacima. Ako želite da iskoristite ova prava, kontaktirajte nas.

USVAJANJE PODATAKA

Zadržaćemo vaše informacije koliko je potrebno za ispunjenje navedenih svrha.

PROMENE

Možemo povremeno ažurirati ovu politiku privatnosti kako bismo odražavali promene u našim praksama ili iz drugih razloga.

KONTAKTIRAJTE NAS

Za više informacija o našim praksama privatnosti, ako imate pitanja, obratite se putem e-maila na [email protected].

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.