Besplatna dostava za kupovinu preko 4.000 RSD
Otkrijte prirodne proizvode direktno iz srca Srbije.
Postani deo naše zajednice i osvoji popuste

Prirodne kreme za lice i ruke

Krema za lice je esencijalni deo dnevne nege kože, pružajući specifične blagodeti poput hidratacije i smanjenja upala. Naša paleta prirodnih krema, bez štetnih hemikalija, garantuje blagotvorne efekte direktno iz prirode.

Šta je to krema za lice?

Krema za lice je proizvod namenjen unapređenju i obnavljanju kože lica. Ona je možda i najvažniji deo svakodnevne rutine nege kože. Kreme sadrže sastojke koji ciljaju specifične potrebe kože, poput hidratacije, borbe protiv starenja ili umirenja upala.

Kako izabrati pravu kremu za lice?

U tekstu ispod smo vam napisali sve što treba da znate o izboru prave kreme za vaše lice. Ove informacije će vam sigurno biti od koristi.

Zašto se upotrebljava prirodna krema za lice?

Prirodna krema za lice donosi brojne prednosti za vašu kožu. Sastoji se od prirodnih sastojaka koji su blagi, često i organskog porekla i sa vrlo malom verovatnoćom da će izazvati neželjene reakcije. Osim toga, prirodne kreme ne sadrže štetne hemikalije koje se nalaze u konvencionalnim proizvodima. Birajući ih, birate zdravu kožu i blagotvornu negu iz prirode.

Kada početi sa korišćenjem krema za lice?

Krema za lice se može koristiti u svim životnim dobima. Pravilna nega kože treba da počne od ranog doba kako biste održali zdravlje kože i sprečili rane znakove starenja. Neke kreme su posebno formulisane za tinejdžere, dok druge ciljaju specifične potrebe kože u različitim fazama odraslog doba.

Kako da znate koji je vaš tip kože?

Pre nego što odaberete pravu kremu za lice, važno je da odredite svoj tip kože. Da biste to uradili, obratite pažnju na znakove kao što su masnoća, suvoća, osetljivost ili kombinacija tih faktora. Naša internet prodavnica nudi proizvode za sve tipove kože, tako da ćete sigurno pronaći ono što vam najbolje odgovara.

Kada se koristi krema za lice?

Krema za lice se koristi kao deo dnevne i noćne rutine nege kože. Dnevna krema pruža hidrataciju, zaštitu od štetnih uticaja spoljašnje sredine i može se nositi ispod šminke. Noćna krema je obogaćena hranljivim sastojcima koji pomažu koži da se regeneriše i obnavlja tokom noći.

Da li ima razlike između dnevne i noćne kreme?

Da, postoji razlika između dnevne i noćne kreme za lice. Dnevna krema je formulisana tako da pruža hidrataciju i zaštitu tokom dana. One se sastoje od ulja koja su manje fotosenzitivna što znači da kada ih nanesete na lice neće vam koža izgoreti na suncu. S druge strane, noćna krema je namenjena intenzivnijoj hidrataciji i obnavljanju kože tokom noćnog odmora.

Prednost prirodnih krema za lice

Kada je u pitanju izbor kreme za lice, sa prirodnim svakako ne možete pogrešiti. Prednost prirodnih krema za lice je u tome što se sastoje od biljnih ekstrakata, esencijalnih ulja i drugih prirodnih sastojaka koji su blagi prema koži i pružaju hidrataciju, hranjenje i zaštitu na prirodan način.

Sastav naših prirodnih krema

U sastav krema isključivo ulaze jestiva ulja. Biljka kao što je neven je organskog porekla uzgojena u našoj režiji a kantarion je ubran iz divljine. Slično je i sa voskom kojeg koristimo iz našeg pčelinjaka.

Zašto prirodne kreme za lice?

Prirodne kreme za lice nude brojne prednosti. One su blage prema koži, smanjuju rizik od iritacija i alergijskih reakcija. Takođe, prirodni sastojci pružaju pravilnu hidrataciju, obnovu i zaštitu kože. Pored toga, prirodne kreme često imaju umirujući i antiinflamatorni efekat, pomažući u smirivanju kože i smanjenju crvenila.

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.