Besplatna dostava za kupovinu preko 4.000 RSD
Otkrijte prirodne proizvode direktno iz srca Srbije.
Postani deo naše zajednice i osvoji popuste

Med sa višnjom

  • Svaki zalogaj donosi onaj osećaj kada je sve bilo bezbrižnije i jednostavnije.
  • Savršen za decu. Ovaj zdrav i prirodan slatkiš zamenjuje industrijske poslastice, a mališani će ga rado jesti sami.
  • Prirodna podrška vašem zdravlju. Pomaže telu u borbi protiv infekcija i vraća energiju.

700,00 RSD

Standardna dostava u roku od 1 do 2 radnih dana

Besplatna poštarina ne važi za MED osim ako ima kozmetike u vrednosti od 4000 din

Seti se bogatog ukusa domaće višnje, onog pravog, koji vraća u detinjstvo i budi sećanja na lepe trenutke provedene na selu. Sočna, bogata višnja savršeno se uklapa sa nežnom aromom prirodnog meda, stvarajući spoj koji donosi pravo uživanje i toplinu u svakom zalogaju. Naš med sa višnjom podseća na jednostavne, tradicionalne vrednosti prirode.

Otkrij ovaj spoj koji će probuditi sećanja i postati nezaobilazan deo jutarnje rutine i opuštanja…

Med sa višnjom za imunitet

Naš med sa višnjom nije samo ukusan, već daje osećaj sigurnosti jer znaš da unosiš nešto prirodno i zdravo. Ovaj fantastičan spoj pomaže telu da se izbori sa svakodnevnim izazovima, jača imunitet i podiže energiju. Uživajući u medu sa višnjom, ne samo da se sladiš, već i brineš o svom zdravlju na potpuno ispravan način.

Antioksidansi i vitamini

Višnje su bogate antioksidansima i vitaminom C, što ih čini moćnim sredstvom za jačanje imuniteta. Ovi prirodni sastojci štite telo od slobodnih radikala i pomažu u regeneraciji ćelija, dok ti donose osećaj vitalnosti i osveženja. Svaki zalogaj meda sa višnjom ne samo da zadovoljava čula, već i pomaže da se osećaš jače i zaštićenije.

Prirodna zaštita protiv upala

I med i višnje imaju antiupalna svojstva koja blago i prirodno smiruju upale u telu. Ovaj spoj će ti pomoći da se osećaš bolje nakon napornog posla ili kada ti je imunitet oslabljen. Dok uživaš u bogatom ukusu, osećaš olakšanje jer znaš da ovaj prirodni eliksir pomaže organizmu da se odbrani od bolesti.

Prirodna energija

Med sa višnjom nije samo poslastica, već i prirodan izvor energije. Njegova slast osvežava i daje ti potrebnu snagu za dan. Umesto teških slatkiša koji te ostavljaju tromim, ovaj zdravi spoj donosi osećaj lakoće i energije, pružajući ti vitalnost bez osećaja težine.

Prirodan slatkiš iz detinjstva

Ako tražiš poslasticu koja ne samo da mami svojim ukusom, već te vraća u one tople, lepe trenutke iz detinjstva, naš med sa višnjom je baš ono što ti treba. Spoj slatkog meda i bogate višnje pruža zadovoljstvo koje osvežava i podseća na jednostavne radosti iz prošlih vremena.

Umesto veštačkih slatkiša, odaberi ovaj prirodni spoj meda i bogate, sočne višnje. Svaki zalogaj donosi ne samo uživanje u slatkom, već i podršku tvom zdravlju. Višnje su prepune antioksidanasa i vitamina C, koji jačaju imunitet i pomažu telu da se regeneriše.

Prirodno osvežavajuće i kiselkasto-slatko aroma

Med sa višnjom donosi jedinstven spoj blagih nota slatkoće meda i osvežavajuće kiselosti višnje, stvarajući ukusnu kombinaciju koja osvaja čula. Ovaj spoj budi sećanja na jednostavne radosti iz prirode, vraćajući u trenutke kada je hrana bila autentična i puna ljubavi. Bez ikakvih veštačkih dodataka, možeš uživati u ovoj prirodnoj poslastici koja savršeno balansira slatko i kiselo, pružajući osveženje i čistu sreću.

Ko bi trebao koristiti med sa višnjom svaki dan?

Med sa višnjom je savršen za svakoga ko traži zdrav i ukusan način da podrži svoje telo svaki dan. Evo nekoliko primera ko bi posebno mogao imati koristi od njega:

  1. Osobe koje žele jači imunitet – Ako želiš da ojačaš svoj imuni sistem i zaštitiš se od prehlada i infekcija, med sa višnjom je odličan izbor. Višnje su bogate antioksidansima i vitaminom C, dok med pruža prirodnu zaštitu od bakterija.
  2. Ljubitelji zdravih poslastica – Ako voliš slatkiše, ali paziš šta jedeš, med sa višnjom je idealna alternativa industrijskim slatkišima. Kombinacija prirodnog meda i voćne kiselkaste višnje daje ti osećaj uživanja bez griže savesti.
  3. Osobe koje traže prirodnu energiju – Bilo da ti je potreban podsticaj ujutru ili osveženje tokom dana, med sa višnjom ti pruža postepenu i stabilnu energiju bez pada šećera koji često dolazi sa prerađenim slatkišima.
  4. Ljubitelji prirodnih proizvoda – Ako voliš da koristiš prirodne i autentične proizvode bez veštačkih dodataka, med sa višnjom je prava stvar za tebe.
  5. Svi koji uživaju u bogatim, kiselkasto-slatkim ukusima – Ako voliš kombinaciju slatkog i blago kiselkastog ukusa, med sa višnjom će te oduševiti.

 

Bilo da želiš poboljšati zdravlje ili uživati u nečemu ukusnom i prirodnom, med sa višnjom je savršen za svaki dan.

 

Neto 250 grama.

Sastav

Dostava

Ništa nam ne znači više od vašeg poverenja i zadovoljstva. Nastavićemo da rastemo kako bismo zadovoljili potrebe svih naših kupaca, pružajući uslugu iznad svih očekivanja u Srbiji i regionu. Vreme isporuke zavisi od lokacije. Ovo su naše procene:

Lokacija *Procenjeno Vreme za Dostavu
Srbija, BiH, Crna Gora 1-2 radna dana

* Ovo ne uključuje naše 1-2-dnevno vreme za obradu. Ovaj grafikon predstavlja samo procenu vremena isporuke.

Recenzije

There are no reviews yet

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Med sa višnjom“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.