Besplatna dostava za kupovinu preko 4.000 RSD
Otkrijte prirodne proizvode direktno iz srca Srbije.
Postani deo naše zajednice i osvoji popuste

Jesenja nega kože i kose

Prosledi članak:
Preporuke uključuju prirodne proizvode poput šampona sa kamilicom i mentom za kosu, sapuna sa aktivnim ugljem za dubinsko čišćenje kože, i kolekciju prirodnih krema sa sastojcima poput masline, badema, nevena i kantariona za različite potrebe kože. Naglašava se i značaj balzama za usne tokom hladnijih meseci. Poziv čitaocima da posete online prodavnicu i dele svoja iskustva.

Leto donosi sjaj i lepotu našoj koži, ali kada se završi, potrebno je dodatno je negovati. Nakon sunčanih dana, naša koža može postati osetljiva i pokazivati znake oštećenja. Jesen je period kada se susrećemo sa problemima suvoće i flekama koje nastaju zbog dehidracije i ti problemi ako se ne saniraju tokom jeseni i zime dočekaće novo leto.

 

Borba protiv opadanja kose: Koristite prirodni šampon i usvojite pravilnu negu

Kosa može postati osetljiva, naročito tokom promene godišnjih doba. Počinje više da se masti i peruta što su jedni od simtoma promene temperature.

Šampon sa kamilicom

Zaštita je ključna, stoga preporučujemo šampon bez štetnih sastojaka, poput našeg “Prirodnog šampona – Kamilica”.  Obogaćen je ekstraktom kamilice, poznatim po svojim umirujućim svojstvima, koji jača vlasi i vraća sjaj.

Šampon sa mentom

Ako tražite osvežavajući osećaj, isprobajte naš „Prirodni šampon – Menta„, bogat lekovitim svojstvima mente koji revitalizuje teme i čini kosu svežom. Dok masirate teme, budite nežni kako ne biste oštetili kosu. Nakon leta, koristite naše proizvode da biste očuvali prirodni sjaj i mekoću kose.

Borba protiv nečistoća kože: Koristite sapun sa aktivnim ugljem za dubinsko čišćenje.

Da li ste upoznati sa činjenicom da faktori poput stresa, zagađenja, štetnih čestica i nečistoća mogu nagomilati toksine na vašoj koži? Kao rezultat, vaša koža može izgledati umorno, beživotno i zapušiti pore. Kako biste to sprečili, predstavljamo vam „Sapun sa aktivnim ugljem„. Ovaj sapun, obogaćen aktivnim ugljem, efikasno uklanja nečistoće, štiti od zagađivača i pomaže u borbi protiv problema kože uzrokovanih toksinima, revitalizirajući i osvežavajući vaš ten.

Borba protiv suvoće: prirodne kreme za potpunu negu i regeneraciju kože.

U svetu prirodne kozmetike, svaki sastojak donosi svoje posebne benefite. Iz tog razloga, pružamo vam kolekciju krema koje su prilagođene različitim potrebama vaše kože.

Maslina: Idealna za one koji se bore sa suvom i grubom kožom. Naša krema sa maslinom dubinski hidrira, omekšava i revitalizuje kožu, ostavljajući je glatkom i negovanom.

Badem: Univerzalna krema, savršena za sve tipove kože. Zahvaljujući bogatstvu vitamina i minerala koje badem poseduje, ova krema pruža balans, hidrataciju i svežinu.

Neven: Za najnežniju kožu koja zahteva posebnu pažnju. Neven je poznat po svojim umirujućim svojstvima. Naša krema sa nevenom umiruje iritacije, crvenilo i osetljivost kože.

Kantarion: Kao vrhunska noćna krema, kantarion je poznat po svojim regenerativnim svojstvima. Koristeći je tokom noći, omogućava koži da se oporavi, regeneriše i osveži, spremna da blista sledećeg jutra.

Uz ovu kolekciju krema, vaša koža će biti negovana, hidrirana i zaštićena od svakodnevnih izazova. Priuštite joj najbolje iz prirode!

Borba protiv suvih usana: Koristite hranljivi balzam za usne.

Ove jeseni, balzam za usne je neizostavan. Preporučujemo naše intenzivno hranljive balzame koji hidriraju usne čak do 60% nakon samo pet dana korišćenja.

Sada ste upućeni u sve tajne jesenje nege kože i kose. Pripremite se za hladnije dane i posetite našu online prodavnicu kako biste pronašli najkvalitetnije proizvode. Zaslužujete najbolje!

Podelite svoje iskustvo i mišljenje komentarima ili na našem blogu. Vaše mišljenje nam je dragoceno! Posetite nas ponovo, novi sadržaji su u pripremi svake nedelje. Preporučujemo naš šampon, sapun, labelo i kreme!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sadržaj Posta

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.