Besplatna dostava za kupovinu preko 4.000 RSD
Otkrijte prirodne proizvode direktno iz srca Srbije.
Postani deo naše zajednice i osvoji popuste

Moguće je imati svež dah bez žvaka

Prosledi članak:
Ženska osoba prekriva usta rukama, simbolizujući težnju da ima sveže dah prirodnim metodama, ističući važnost diskretne brige o oralnoj higijeni

U potrazi za zdravijim načinom života, suočio sam se sa mnogim izazovima. Kako sam postepeno izbacivao štetne namirnice i navike iz svog života, shvatio sam koliko su male promene važne. Jedna od poslednjih navika koje sam odlučio da izbacim bile su žvake, odnosno pitanje koje me je mučilo je: Kako imati svež dah bez žvaka?

Zašto su žvake štetne

Kao i mnogim od vas, žvake su bile simbol za svež dah. Međutim, saznanje o njihovim negativnim efektima – od aditiva i aspartama do nepotrebnog lučenja insulina i želudačne kiseline – navelo me na razmišljanje. Razmišljanje o alternativama koje ne bi narušavale moje zdravlje, a pružale bi isti, ako ne i bolji efekat osveženja.

Prirodna Nega Usta: Svež dah bez žvaka

Dugo sam se mučio da ih izbacim ali nisam  uspevao, kao da sam gubio samopouzdanje kada ih ne koristim, verovatno vam je taj osećaj poznat. Kada sam kući ja ih nisam koristio, ali kada sam negde u društvu nekako sam gubio to samopouzdanje, pogotovo ako popijem neki sok ili sam nešto gricnuo, bukvalno sam morao imati žvake non stop uz sebe.

Karanfilić za Svež dah kao zamena za žvake

Otkriće karanfilića kao prirodne alternative žvakama bilo je pravo oduševljenje. Ova moćna biljka, poznata je po svojim antiseptičkim svojstvima, ona ne samo da osvežava dah već i ublažava bol ako imate zubobolju. Ipak, korišćenje karanfilića u društvu nije bilo praktično, iako od njega dobijam svež dah. Vremenom postao mi je malo dosadan jer moram da ga muljam po ustima i da pljuckam ostatke koji se raspadaju a to u društvu i nije baš onako kul a nije ni praktično.

Razvoj Prirodnog Osveživača Daha

Pošto znate da sam ja Zoran Glina Kozmetika, počeo sam da tragam za nekim prirodnim rešenjem bez zaslađivača i bez štetnih aditiva, mislim prestao sam biti „zavisnik“ od neprestanog osvežavanjanja daha ali jednostavno potrebno je imati nešto tako uz sebe, ali naravno da je prirodno i praktično, jer nikad ne znaš kakva situacija može da te snađe, duže si odsutan od kuće pa skreneš negde da jedeš, a ne možeš nositi sa sobom četkicu i pastu, a ako ste pomislili na mentol bombone, o njima neću ni da pričam jer sve su one pune šećera i aditiva.

I tako ta „muka“ mene natera da nađem rešenje i posle dužeg traganja, neuspelih pokušaja uspem da napravim osveživač daha u spreju.

Prednosti Osveživača Daha u Spreju

Kao što ste zaključili moji kriterijumi su visoki i taj osveživač daha je morao da ispuni sve moje visoke zahteve što sam i postigao.

  1. Prirodan je i u sebi ne sadrži aditive i boje pa da ti bude plav jezik. Ne sadrži ni zaslađivače bilo koje vrste pa da ti pankreas bez potrebe luči insulin i onda kasnije kada bude trebalo da luči on neće hteti jer si ga pre toga mnogo puta iscimao bez potrebe
  2. Praktičan je u svakom smislu, jer nemoram da preživam, pardon žvaćem i zgodan je za dzep ili torbicu. A još jedan benefit je da želudac neće lučiti kiselinu misleći da stiže hrana
  3. Dugotrajna svežina – dovoljno je jedanput ili dvaput prsnuti u usta u zavisnosti koliko volite jačinu mentola
  4. Ekonomski je isplativiji jer jedna bočica zameni mnogo pakovanja žvaki, mada to ne treba da bude primarno jer zdravlje nema cenu.

Reakcije i Zadovoljstvo Korisnika

Reakcije na proizvod su izuzetne.  Zadovoljstvo mi je ne samo što sam sebi pomogao, već i što sam pružio zdraviju alternativu drugima, da imaju i zdravu opciju da osveže dah.

Proizvodi za zdravlje

Ne dozvolite da vaš dah bude izvor brige! Pridružite se brojnim zadovoljnim korisnicima koji su već otkrili čari našeg Prirodnog Osveživača Daha. Posetite nas danas i dozvolite da vaš dah bude prirodno svež, siguran i zdrav.

 

Neka vaš dah bude vaša snaga, a ne slabost. Osvježite svoj dah prirodno i sa stilom!

 

Uh, ja se raspisah ali sam morao otvoriti dušu i ispričati vam ovu priču i otkriće. Ova priča nije samo o meni ili o proizvodu koji sam kreirao. To je priča o putovanju ka zdravijem životu i o tome kako male promene mogu imati veliki uticaj. Deljenje ovakvih priča je moja strast, u zdrvlju se videli i čuli.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Sadržaj Posta

Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali da vam pružimo najbolje iskustvo na našoj web stranici. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, pretpostavićemo da ste zadovoljni sa njom.